credits: productie, locaties, casting; karin van der knoop. fotografie (van links nr rechts) @studiochapp, Elmar Krop, Wehkamp studio's.

STUDIOCHAPP_chapallaz_VRW_MG_2704.jpg
Vrouw_pakken0100.jpg
STUDIOCHAPP_chapallaz_VRW_MG_2192.jpg
Vrouw_pakken0804 1_edited.jpg

30 minuten

style check?

gratis

schrijf je in!

  hier

"Nee! ik ben niet de secretaresse. Ik ben de eigenaar van dit bedrijf".  Misschien heb je het zelf wel eens meegemaakt of gehoord dat iemand even niet goed wordt ingeschat. Dit kan een keer grappig zijn, maar eigenlijk is het pijnlijk en wil je niet dat je dit overkomt.

 

In een split second overbrengen waar je voor staat en wat je positie is, want en inschattingsfoutje kun je je niet permitteren als je voor het eerst met een mogelijke klant of toekomstige werkgever in gesprek gaat.

PERSONAL BRANDING

Het klinkt ingewikkelder dan het is. Personal branding is eigenlijk een merk van je zelf maken en dat klinkt dan weer een beetje afstandelijk. Niets is minder waar. Je kent jezelf het beste en het is de kunst om die authenticiteit te laten zien. Niet alleen uiterlijkheden maar juist ook jouw waarden en normen. Dat is in deze tijd heel belangrijk. Dat betekent niet dat je in een T-shirt met "ban de bom" of "In god we trust" hoeft te lopen. Naar mijn smaak liever niet, alhoewel je daar natuurlijk helemaal vrij in bent. Als je duidelijk weet wie je bent en waar je voor staat, dan maak je ook makkelijker keuzes,. Dat doe je al in je dagelijks leven. Dat heb je gedaan met je studiekeuze, carrièrestappen, schoolkeuzes voor je kinderen, je vakantie bestemmingen (vliegen schaamte of niet) of de keuze van je aut0 (groen en elektrisch of toch nog maar even die oude diesel oprijden).

Al deze waarden en normen, bepalen je keuzes en maken wie je bent. Dat wil je laten zien....

En precies dat is personal branding: Laten zien wie je bent en waar je voor staat.

STYLE COUNSELOR

Ok, dat staat! Je weet wie je bent en wat je belangrijk vindt in het leven. Nu nog even kijken of dat beeld ook klopt met wat je dagelijks uit je kledingkast pakt.

Past het bij je eigenwaarde, je figuur, je smaak, je stemming, je werk, je omgeving, je situatie?

Duizelt je het nu al? Dan is het een goed idee om hulp in te schakelen.

Wil je ontdekken hoe je dat doet? neem dan contact met me op.

In 30 minuten kunnen we al een eerste stap maken.