top of page

24-7 PressLounge

Hèt online pr en branding bureau dat jouw pr eenvoudig en betaalbaar maakt. 24-7 PressLounge helpt merken en designers hun merk of product in de spotlights te zetten.

Ik werk al jaren voor zowel merken als voor de media. Dagelijks zie ik dat zij elkaar nodig hebben. Merken willen graag publiciteit. Tijdschriften/ de pers en stylisten zijn voor hun mode-shoots, shopping pagina's juist constant op zoek naar nieuwtjes, leuke producten, collecties met een goed verhaal. Natuurlijk bestaan er al pr en marketing agencies, die mooie grote merken vertegenwoordigen. Maar ik zocht naar een andere oplossing. Een oplossing die eenvoudig en snel werkt en toegankelijk is voor merken van alle soorten en maten. Liefst merken die een tikje kritische blik hebben op de wereld maar ook kijken naar hun eigen bijdrage op het gebied van sustainability. Ik wil graag merken verwelkomen die met een open, creatieve, ondernemende en positieve blik op de wereld hebben. Merken die graag hun mooie designs en daarbij horende verhaal willen vertellen.

Rake verhalen, daar geloven we in. En daarom werken we graag samen met merken en mensen met een consious mind en geloven we in een duurzame en creatieve wereld met plaats voor kleine initiatieven.

24-7 pressLounge geeft deze merken en designers daarvoor de ruimte. Wij benaderen de pers actief door ze inspirerende persberichten te sturen met een goed verhaal en mooi beeldmateriaal.

Met de PressLounge aanpak geef je jouw merk een free-publicity boost en bouw je aan een steady relatie met de pers.

Wil je meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

brands@24-7presslounge.nl  press@24-7presslounge.nl

Schermafbeelding 2021-01-05 om 15.30.07.
Schermafbeelding 2022-02-24 om 19.07.18.png
bottom of page